Kesäkaudeksi koskikunnostajaksi? Virho hakee työntekijöitä!

Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry hakee palvelukseensa ahkeria koski- ja purokunnostajia vuodelle 2020. Kyse on noin puolen vuoden mittaisista pesteistä, joissa työaika on 24 h viikossa. Töiden aloitus huhtikuun puolenvälin ja toukokuun alun tienoilla.

Kunnostuskohteet sijaitsevat alustavasti Riihimäen, Hyvinkään, Nurmijärven, Vihdin ja Karkkilan alueilla, mutta lopulliset kohteet täsmentyvät kuluvan talven aikana. Oman auton käyttömahdollisuus on iso plussa, mutta työmatkojen muuten järjestyessä ei täysin välttämätön. Edellytyksenä näihin työtehtäviin on, että työllistettävä täyttää 24 kuukautta 28 kuukauden aikana työttömänä olleen ehdon. Ennen yhteydenottoa meille sinun kannattaa selvittää palkkatukioikeutesi alueesi TE-toimistosta.

Käytännössä työt ovat etusijassa lohikalojen kutu- ja elinalueiden luomista paljon käsityötä vaativissa kohteissa. Lisäksi voi tarvittaessa tulla erityistöitä, kuten esimerkiksi avustaminen sähkökoekalastuksissa. Nämä tarkoittavat raikasta ja liikunnallista ulkoilmatyötä, jossa näkee oman käden jäljet ja tulokset varsin pian.

Yhteydenotot Olli Toivonen (puh. 0503307739 tai ollitoivonen9@hotmail.com)

Lisätietoja Virtavesien hoitoyhdistyksestä ja sen toiminnasta saa muun muassa kotisivulta www.virho.fi Instagram-tililtä @virho_ry facebook-sivuilta @Virho ja twitter-tililtä @Virhory

Ps. jaa tätä ihmeessä eteenpäin, jos arvelet jonkun kiinnostuvan

You may also like...