Virhon ja Hyvinkään Rotaryklubin kunnostustalkoot Vantaanjoella 8.9.2018

ei kuvaa
Kuva: Kari Stenholm
Talkoissa huollettiin vanhoja kutusoraikkoja ja rakennettiin uusia.

Virhon ja Hyvinkään Rotaryklubin yhteiset kunnostustalkoot pidettiin Vantaanjoen yläjuoksulla Hausjärvellä lauantaina 8.9.2018. Talkoissa huollettiin vanhoja soraikkoja ja rakennettiin uusia. Talkoisiin osallistui 16 rotaria. Virho järjesti luvitetun kunnostuspaikan, kunnostussuunnitelman, työnjohtajan, soran ja osan työkaluista. Rotarit järjestivät erittäin ahkeran kunnostusjoukon, suuren osan työkaluista ja talkooeväät.

Hyvinkään Rotaryklubi osallistui aiemmin kesällä yhtenä päivänä myös Virhon pääosin Leader-rahoitteisen virtavesikunnostusprojektin työmaalla Vantaanjoen vesistön kutusoraikkojen rakentamiseen Tuusulassa.

ei kuvaa
Kuva: Vesa Tervo
Talkoiden lyhyellä tauolla keskusteltiin talkoiden seuraavasta työvaiheesta, Vantaanjoen kaloista ja Vantaanjoen vesistöstä yleensä.

Hyvinkään Rotaryklubi on tukenut Virhon toimintaa tänä vuonna myös taloudellisesti lahjoittamalla Virholle 1000 euroa Vantaanjoen yläjuoksun kunnostamiseen ja suojeluun.

Myös muutamat muut Rotaryklubit ovat tukeneet Virhon toimintaa. Finlandia Hall, Hausjärvi-Riihimäki, Herttoniemi, Pasila ja Vantaa-Myyrmäki Rotaryklubit lahjoittivat alkuvuodesta Silakkasoudun tuotosta 500 euroa Virhon toiminnan tukemiseen.

Teksti: Kari Stenholm
Kuvat: Vesa Tervo ja Kari Stenholm

You may also like...