Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu Virtavesien hoitoyhdistyksen verkkokaupan kautta. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, vahvistuksen toimittaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet tilaajalle kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tarvittaessa otamme sähköpostilla tai puhelimella yhteyttä, mikäli toimitusaika näyttää ylittävän merkittävästi ennakolta antamamme tiedot.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitustapa on kirjepostissa tilaajan ilmoittamaan postitusosoitteeseen Suomessa. Toimituskulut sisältyvät oston hintaan.

Maksutavat

Verkkopankki, luottokortit ja MobilePay

Palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. 

Palautus on ilmainen, mikäli palautuskuoreen merkitään seuraavat tiedot:

Asiakaspalautus,
Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry
c/o Jouni Simola
Laivalahdenkaari 28 A 21
00810 Helsinki

Huom. lähettäessäsi palautusta, pyydä itsellesi kuitti Postista.

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai toimituksen viivästyessä merkittävästi.

Tietojen säilyttäminen

Henkilökohtaisia tietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyssä. Virho säilyttää tiedot tilauksista sekä epäonnistuneista, perutuista ja odottavista tilauksista yhden (1) kuukauden Woocommerce-verkkokauppasovelluksen kaupan hallintasivustolla.

Yhdistys

Verkkokaupan tuotteita myy Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry (y-tunnus 1505322-8).