Lahjoitusehdot

Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry (myöhemmin Virho) kerää varoja rahankeräysluvan RA/2021/60 mukaiseen toimintaan.

Kuukausilahjoittaminen (toistuvat lahjoitusveloitukset)

Kuukausilahjoituksen käynnistäminen

Tehdessään ensimmäisen korttimaksun lahjoittaja hyväksyy nämä kuukausilahjoituksen ehdot. Ensimmäisestä veloituksesta ja kuukausilahjoituksen käynnistymisestä lähetetään vahvistus sähköpostitse lahjoittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjoittaja hallinnoi kuukausilahjoitustaan kirjautumalla omalle tilille osoitteessa virho.fi/oma-tili, tai olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen lahjoittajat@virho.fi. Sähköpostitse jätetyn hallinnointipyynnön käsittelyaika on kaksi viikkoa

Korttimaksu on jatkuva, ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Kortilta veloitetaan joka kuukausi lahjoittajan ensimmäisessä veloituksessa valitsema summa. Lahjoitus veloitetaan lahjoittajan maksukortilta kuukausittain ensimmäisen lahjoituksen kuun päivän mukaisesti.

Kuukausilahjoituksen voi tehdä Visa- ja Mastercard-korteilla. Lahjoittaja voi myös tehdä kuukausilahjoituksen hyödyntäen verkkopankkinsa automatiikkaa.

Kuukausilahjoituksen muuttaminen ja irtisanominen

Lahjoittaja voi muuttaa toistuvan korttimaksun eräpäivää tai summaa Virhon kotisivuilla omalla tilillä osoitteessa virho.fi/oma-tili, tai olemalla yhteydessä Virhoon sähköpostitse lahjoittajat@virho.fi. Sähköpostitse jätetyn muutospyynnön käsittelyaika on kaksi viikkoa.

Lahjoittaja voi lopettaa kuukausittaisen lahjoitussopimuksen Virhon kotisivuilla osoitteessa virho.fi/oma-tili, tai kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen lahjoittajat@virho.fi. Sähköpostitse jätetyn lopetuspyynnön käsittelyaika on kaksi viikkoa.

Lahjoittaja voi pyytää tilin ja henkilötietojen poistamista sähköpostitse osoitteeseen lahjoittajat@virho.fi. Käsittelyaika on kaksi viikkoa.

Kortin vaihtuessa lähetämme lahjoittajalle hänen ilmoittamaansa sähköpostiin linkin, jonka kautta voi päivittää uuden kortin tiedot.

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä Virhon nettisivujen kautta tai tilisiirtona. Maksutapana käyvät kaikki yleisimmät verkkopankit, MobilePay sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit.

Tilisiirtona maksettaessa lahjoitustili on FI50 4006 0010 4369 27, BIC: ITELFIHH

Lahjoitusta tehtäessä tulee antaa sähköpostiosoite, johon lähetetään kuitti lahjoituksesta.

Luottokortti- ja pankkitilitietojen käsittely

Virho ei käsittele eikä tallenna lahjoittajan kortti- tai pankkitilitietoja. Korttimaksujen turvallisuudesta huolehtii Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay:n verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut Virholle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay -palvelun kautta voi lahjoittaa kuukausittain Visa- ja MasterCard-luottokorteilla.

Lahjoitussopimus syntyy lahjoittajan ja Virhon välille. Virhon vastuulla ovat kaikki lahjoittamiseen liittyvät velvoitteet.

Verkkolaskulla lahjoittamisen sopimusehdot

Maksutavan ehdot

Toimeksiantaja sitoutuu noudattamaan oman pankkinsa verkkolaskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

Verkkolaskupalvelu (e-lasku)

Verkkolaskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi. Verkkolaskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan verkkolaskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön uusia verkkolaskuja oskevan tekstiviesti- ja/tai sähköpostiherätteen. Verkkolaskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen verkkolaskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön verkkolaskun automaattisen maksamisen. Verkkolaskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Pankki ei ilman erillistä maksutoimeksiantoa ole velvollinen huolehtimaan verkkolaskun maksamisesta. Voit muuttaa verkkolaskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai perua sen. Maksutoimeksiannon muita tietoja et voi muuttaa. Voit lopettaa verkkolaskujen vastaanoton poistamalla verkkolaskutilauksen verkkopankissa. Verkkoaskun ehdot ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla.

Virhon ehdot

  1. Toimeksiantaja valtuuttaa Virhon veloittamaan verkkolaskutilauksessa mainittua pankkitiliä kuukausittain (15. päivä tai viimeinen päivä) verkkolaskutilauksessa mainitulla summalla.
  2. Mikäli veloituspäivä ei ole pankkipäivä, suoritetaan veloitus seuraavana pankkipäivänä.
  3. Verkkolaskutilauksen toimeksiantaja voi hallinnoida lahjoituksen summaa ja veloituspäivää omassa verkkopankissa.
  4. Verkkolaskutilaus on voimassa toistaiseksi. Verkkolaskutilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä viimeistään 2 viikkoa ennen veloituspäivää pankkiin ja Virtavesien hoitoyhdistykselle.
  5. Pankkiyhteyden muuttuessa tulee asiasta ilmoittaa Virtavesien hoitoyhdistykselle sähköpostiin lahjoittajat@virho.fi

Laskuttajana näkyy Virho.

Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Sen voi irtisanoa ottamalla yhteyttä VIrhon lahjoittajapalveluun sähköpostiin lahjoittajat@virho.fi. Käsittelyaika on kaksi viikkoa.

Henkilö-, yritys- ja pankkitilitietojen käsittely

Virho tallentaa lahjoittajan henkilö-, yritys- ja pankkitilitiedon laskutusjärjestelmään ja käsittelee lahjoittajan henkilö-, yritys- ja pankkitilitietoja ainoastaan laskun lähettämistä varten.

Toimitusehdot

Kaikki Virhon kotisivuilla (www.virho.fi) tehdyt verkkopankki- ja korttilahjoitukset tilitetään Virhon rahankeräystileille maksunvälityspalvelujen kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii korttimaksujen ja verkkopankkimaksujen osalta Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4 yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paybyway Oy näkyy maksun saajana lahjoittajan tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Virholle. Paybyway Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Yhteystiedot

Virhon lahjoittajapalvelu, sähköposti: lahjoittajat@virho.fi

Rahankeräyslupa: https://virho.fi/rahankerayslupa/

Huolehdimme henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteen mukaisesti.